Η λίστα ιστολογίων μου

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

ΜΕΤΑΓΙΟΝ ΥΓΡΟ ΓΥΑΛΙ

Αυτό δεν είναι το υγρό γυαλί το συνηθισμένο είναι το παχύρρευστο. Το είχα βρει στην Αθήνα.Είναι δύο συστατικών. Το βάζεις σε διαφάνεια  το δουλεύεις με σπάτουλα, αφού του έχεις ρίξει λίγο χρώμα.Μόλις αρχίσει και πήζει του βάζεις πάνω αυτή την θηλίτσα, για να κρεμαστεί.Πρέπει να στεγνώσει καλά.Αργεί βέβαια.Αφηρημένη τέχνη θα το έλεγα αλλά δεν είναι και κακό.... νομίζω....

13 σχόλια:

  1. Σαντρίνα μου πρεπει να ειναι ωραιο υλικο το υγρό γυαλί δεν το εχω δοκιμάσει ακόμη...το μενταγιόν σου απ’ οσο είδα μου αρέσει πολυ θα θελα όμως να εβγαζες μια φωτο απο πιο κοντα για να απολαύσουμε τις λεπτομέρειες του .σε φιλω πολυ πολυ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νάσια μου

    Ευχαριστώ για το σχόλιό σου
    Αυτή την έκανα πιο κοντινή. Να φανταστείς αυτή που έχω με την λήψη της μηχανής είναι πιο μακρινή.Εγώ που το βλέπω από κοντά να φανταστείς σε τίποτα δε διαφέρει από αυτό που ανέβασα Δεν έχει σχήμα. Ακανόνιστο είναι.
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαντρίνα εμένα μου αρέσει πάρα πολύ!!!!!!!! Μου θυμίζει ένα μενταγιόν που είχα πάρει από την Μονμάρτη του Παρισιού, το οποίο είναι παρόμοιο και πολύ εντυπωσιακό. Μπράβο σου, πολύ όμορφο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μου αρέσει πολύ η διαδικασία που περιγράφεις. Σίγουρα θα μπορείς να το δουλέψεις πιο καλά από το υγρό και θα έχεις και καλύτερα αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφο το μενταγιόν σου!!! Έχει ένα ιδιέτερο σχήμα!!!
    φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ πρωτότυπο το υλικό- δεν το είχα ξανακούσει- κι ακούγεται ενδιαφέρουσα διαδικασία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευχαριστώ Νατάσα-para-kelsoscooks, Μαρία, και Νίκη για τα σχόλια σας.

    Para-kelsoscooks δεν καταλαβαίνω τι εννοείς να το δουλέψεις από το υγρό.
    Φιλιά σε όλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ όμορφο και ιδιαίτερο!!
    Η διαδικασία μου φαίνεται να είναι πιο εύκολη από αυτήν του υγρού γυαλιού ή κάνω λάθος? Θέλω να δοκιμάσω κάποια στιγμή αλλά διστάζω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αναστασία
    Ευχαριστώ για το σχόλιο σου.Έχει την δυσκολία του αλλά και το άλλο γυαλί αν πάρεις ένα συγκεκριμένο υγρό γυαλί έχεις καλά αποτελέσματα.Κάποια στιγμή θέλω να δοκιμάσω και κάτι σχετικό μ αυτό που δεν ξέρω αν έχει επιτυχία. Αν ναι τότε θα το γράψω αναλυτικά στην ανάρτηση.
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΑΝΤΡΙΝΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΗΣΩ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ!!!!!ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Νάσια μου σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλό καλοκαίρι σε σένα και την οικογένεια σου.Εμένα οι διακοπές μου ξεκινούν αρχές Αυγούστου έως 5 Σεπτέμβρη.Μετά πάλι θα τα λέμε.
    Καλό καλοκαίρι και πολλά πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σαντρίνα δεν έχω δουλέψει προς το παρών υγρό γυαλί, άλλωστε τώρα τελευταία με έπιασε η μανία του κοσμήματος. Εχεις δώσει φανταστικό σχήμα στο μενταγιόν σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ευχαριστώ
    Ελένη για το σχόλιο σου καθώς επίσης και για το πέρασμα σου από το blog μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή